Wedding, outdoor/indoor event & corporate photographer

By: asyraf hj rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 19-May-2009 02:24 Email | Share | | Bookmark
wedding collection


majlis persandingan leni marlina & mohd hanif @ teluk intan, perak. 15 Mac 2009


majlis persandingan leni marlina & mohd hanif @ teluk intan, perak. 15 Mac 2009


majlis persandingan leni marlina & mohd hanif @ teluk intan, perak. 15 Mac 2009


majlis persandingan boy & zila, @ jalan batu


majlis persandingan boy & zila, @ jalan batu


majlis persandingan ahmad & mahmudah @ tmn batu muda




ASYRAF HJ RAHIM | C A I M
wedding/event photographer

http://asyrafrahim.blogspot.com

email : asyrafrahim@live.com.my
mobile : 019-3878849


Monday, 18-May-2009 20:00 Email | Share | | Bookmark
SESI FOTOGRAFI SMK JALAN REKO, KAJANG. (CANDID SHOTS)


alwayz hepi


terlebih hepi...she took almost half an hour 2 stop laughing...huh


entah le ape yg de sronok sgt


prangai bese kalo nmpk camera....1,2,3...PEACE!!!!!!!!!


walaupun naseb de kurang baek berbanding kite, de tetap hepi...sesungguhnye, de dh dijamin syurga


ape yg pelik sgt dik oi??


teringt zaman aku skola dlu

18/4/2009
dpt sms dari pn.rosaini (my boss), "STANDBY SESI FOTOGRAFI SMK JALAN REKO, KAJANG, 20-22/4/2009"

20-22/4/2009
aku pun pegi je la dgn zul. puan pesan, awak menyamar je mcm staf d'reka tp x de uniform le. so aku dgn tabah nye, redah je la. sampai je, "sy Asyraf dr D'reka Sdn Bhd"...cewah!!!...tu la dialog yg plg aku suke.

hari pertama ok je. walaupun terkejut cz bila tengok2 jadual dia....SAMPAI PUKUL 6 PETANG!!!!!...puan kata smpai tgh hari jek. tp x pe, mana boleh tarik blk. so aku jalankan keje mcm bese. tukar2 syif dgn zul. tyme 1st day, x bnyk sgt berckp. n mate pon still focus kat keje

masuk hari ke-2, laki2 ni dah mule tunjok belang...uhaha..mule2 ushar2 je. then saje je borak2. diorg plak jenis melayan.haha. tp dalam minda dah set, jangan gatal nak mintak number sape2 cz sume dah sold out. haha. i mean taken la.

mcm2 ragam yg aku jumpe kat sana, dan bnyk yg aku x pena jumpe tym aku skola dulu. almaklum la, abang cameraman ni dulu sekolah agama..hihi. tp prangai x mcm pun. kuang3. tp mmg syok borak2 dgn bdak2 kat situ. kurang2 dpt ilang kan tensen dudok je kat situ mcm ape. dah r panas. naseb la ade payong besar. tp bdak2 ni plak buat berkelah. aduh. mcm2 dugaan....tp xpe, KERANA DUGAAN MEMATANGKAN KITA.


ASYRAF HJ RAHIM | C A I M
wedding/event photographer

http://asyrafrahim.blogspot.com

email : asyrafrahim@live.com.my
mobile : 019-3878849


Monday, 18-May-2009 16:10 Email | Share | | Bookmark
Koleksiku~



































Monday, 18-May-2009 14:24 Email | Share | | Bookmark
HYE!! I'M BACK!!


1st of all. gambar tu lgsg x ade kene mengena dgn aku ye. bak kata media "gambar hiasan".

khidupan senang-lenang ku bakal tamat. 23hb ni aku masuk UIA PJ. tp spanjang 6 bulan yg dah aku lalui ni, bnyk benda yg dah aku blaja. Ilmu2 bisnes, berniaga, fotografi, videografi, printing n publication. dan yg paling penting, aku dah banyak blaja ttg kehidupan, lebih2 lg setelah aku "pelangkung" dalam spm aku. aku mmg banyak berterima kasih kpd ramai org. especially, my mom, my dad, uncle keno, pn.rosaini, staf2 dreka, uncle sharil (even kejap je), kawan2, aizat, zul n ramai lg. dan semua yang terlibat atau secara tak lagsung. haha. mcm tv plak. banyak pengalaman yg dah aku alami. kadang2 terasa macam dah banyak. tp tiap kali aku belajar lg, mesti rasa ada banyak lg yg belum aku ketahui. tp aku mmg x akan give up belajar2 benda2 yg aku minat. sangat tinggi harapan aku utk menjadi seorang bisnesman yg berjaya seawal muda pada umur 21 tahun. seorang profesional photographer dan videographer dan juga mempunyai semua equipment yang diperlukan. aku x akan putus asa. tp aku still x akan abaikan tanggungjawab dalam study kat U. aku nak jd seorang academic performer, n a very respected leader, n also a succesful businessman. so that aku x perlu depends on my parents. x perlu get them into my trouble. those things yg membazirkan masa dan duit seperti love n girls akan ku ketepikan dahulu. insha allah. aku nak masuk U dgn penuh semangat. i wanna a new life, new personality, new image...a transformation. lastly, thanks a lot kepada semua yg pernah memberi komen dekat FP aku ni. a very great appreciation kepada semua pro's photog n sifu2 yg pernah memberi tunjok ajar kpd aku. u r all my inspiration. ok la. aku dah blur nak tulis ape lg. semoga my lyfe will be better. till then. bye~


ASYRAF HJ RAHIM | C A I M
wedding/event photographer

http://asyrafrahim.blogspot.com

email : asyrafrahim@live.com.my
mobile : 019-3878849


Thursday, 1-Jan-2009 06:40 Email | Share | | Bookmark
WELCOME 2009!!!



ASYRAF HJ RAHIM | C A I M
photographer / designer

http://asyrafrahim.blogspot.com

email : asyrafrahim@live.com.my
mobile : 019-3878849 | 017-3152761

AMATEUR PHOTOGRAPHER AND READY TO BE ENGAGED FOR ANY WEDDING OCCASION


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net